14:51 / E Enjte, 23 Maj 2024 / LB

Haziri: Nga kjo Qeveri mundesh me pasë veç të burgosur nga Danimarka që do të sillen në Kosovë dhe do mbesin në Kosovë

Nënkryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Lutfi Haziri ka thënë se pa LDK-në as nuk mund të shkaktohen procese e as nuk mund të bëhen procese nga askush në Kosovë.

Haziri në Facebook, ka thënë se nga kjo qeveri mundesh me pas veç të burgosur nga Danimarka që do të sillen në Kosovë dhe do mbesin në Kosovë.