07:09 / E Mërkurë, 25 Prill 2018 / indeksADMonline

Horoskopi pA�r ditA�n e sotme

Dashi

QA�ndrueshmA�ria tA� A�on tA� reagosh edhe pA�rballA� situatave komplekse. Prandaj, do tA� ngarkoheni me optimizA�m dhe do tA� falni shumA� dashuri me partnerin/en tuaj. BeqarA�t do tA� jenA� nA� gjendje tA� kujdesen pA�r marrA�dhA�niet sociale. A�shtA� njA� kohA� ideale pA�r tA� pA�rfituar nga tA� gjitha mundA�sitA�, pA�r tA� dhA�nA� dA�shmi pA�r aftA�sitA� tuaja dhe mos e merrni atA�.

Demi

Sot do tA� jetA� njA� ditA� e qetA� dhe do tA� kaloni momente shumA� tA� A�mbla me tA� dashurin/A�n tuaj. NA�se keni pasur tensione nA� tA� kaluarA�n, do tA� zgjidhni gjithA�ka me njA� vA�mendje shtesA�! BeqarA�t duhet tA� mbajnA� miqtA� e besueshA�m pranA� dhe tA� rrethojnA� veten me njerA�z tA� sinqertA�. Mos jini tA� ashpA�r me kA�do qA� pA�rpiqet ta��ju japA� kA�shilla tA� mira. Jini tA� durueshA�m.

BinjakA�t

PA�r tA� kapA�rcyer dyshimet dhe pasiguritA�, duhet tA� pA�rqendroheni nA� forcA�n e emocioneve. Venusi nA� shenjA� do ta��ju sjellA� aq shumA� dA�shirA� tA� buzA�qeshni dhe tA� mbani mendimet e kA�qija larg. PA�r beqarA�t sot A�shtA� njA� ditA� e ngjarjeve tA� papritura dhe ndryshimeve tA� humorit, pajtohen dy gjA�rat nA� maksimum. Ndihma e njA� kolegu tA� sinqertA� gjatA� kA�saj periudhe do ta��ju tA�rheqA� nga A�do vA�shtirA�si. Merrni anA�n pozitive tA� ndryshimeve.

Gaforrja

NjA� vendim i papritur pA�r marrA�dhA�nien nA� A�ift mund tA� jetA� njA� gabim. Verifikoni se ekzistojnA� dyshime pA�r ta��u themeluar pA�rpara se tA� prishni jetA�n tuaj. Ata qA� janA� vetA�m pA�r njA� farA� kohe sot do tA� kenA� mundA�sitA� e duhura pA�r tA� filluar njA� histori dashurie me perspektiva tA� mira. Ju jeni shumA� tA� zA�nA� me punA� dhe gjithashtu shumA� tA� lodhur. Merrni njA� pushim, edhe ju keni tA� drejtA� tA� pushoni.

Luani

Disa kontraste nA� dashuri do ta��ju bA�jnA� tA� ndiheni si njA� peshk pa ujA�. Mundohuni tA� mos jeni shumA� xheloz, duke rrezikuar qA� i dashuri/a juaj tA� jetA� i pakA�ndshA�m. PA�r beqarA�t sot do tA� jetA� njA� ditA� e lumtur, pA�r tA� kaluar me miqtA� e vjetA�r! Ndarja e suksesit me tA� tjerA�t nuk do ta��ju pA�lqejA�, por ju nuk jeni gjithmonA� protagonistA�, prandaj pranoni rolin tuaj.

VirgjA�resha

Dialogu me partnerin/en sot duket i vA�shtirA�, por me komunikimin tuaj ju do tA� keni sukses nA� krijimin e njA� ekuilibri qA� do tA� A�ojA� nA� njA� kuptim pothuajse tA� pA�rsosur. Zemrat e vetmuara do tA� takojnA� njerA�z tA� rinj dhe intrigues tA� cilA�t do tA� nxisin flakA�n e pasionit. Mos i humbisni qA�llimet tuaja pA�r punA�n dhe vlerA�soni mirA� A�do investim pA�r tA� garantuar suksesin.

Peshorja

Mos e ngacmoni tA� dashurin/A�n duke i provokuar humorin. Jini mA� tA� hapur ndaj dialogut dhe tregoni ndjenjat tuaja pa ndrojtje. BeqarA�t do tA� jenA� interesantA� dhe do tA� bA�jnA� shumA� arritje tA� reja, por shumA� do tA� jenA� jetA�shkurtra. Shikoni synimet e arritura me njA� frymA� objektive dhe do tA� kuptoni se keni bA�rA� shumA� progres, disa madje janA� tA� papritura.

Akrepi

Grindjet midis A�ifteve mund tA� lindin, por pA�r fat tA� mirA� do tA� jenA� momente kalimtare qA� mA� pas do tA� sjellin harmoni gjatA� ditA�s. Yjet kA�shillojnA� beqarA�t pA�r tA� shmangur dykuptimA�sinA� dhe pA�r tA� shprehur ndjenjat e tyre nA� mA�nyrA� tA� qartA� tek personi i dA�shiruar. FalA� intuitA�s tA�nde tA� pagabueshme, do tA� zgjidhni situata shumA� komplekse. Perspektiva tA� reja pA�r ata qA� kA�rkojnA� horizonte tA� reja.

Shigjetari

Venusi arrin tA� ndihmojA� A�iftet, duke sjellA� emocionet pA�rsA�ri nA� lojA� dhe duke kapA�rcyer edhe fazat mA� tA� komplikuara. ShumA� prej shenjave megjithatA� do tA� shpA�rqendrohen nga atraksionet e jashtme! BeqarA�t do tA� jetA� nA� kA�rkim tA� emocioneve tA� reja pA�r tA� pA�rjetuar! Sfera profesionale do tA� jetA� nA� trazirA� tA� madhe dhe pA�r tA� gjithA� do tA� ketA� lajme interesante, tA� gjitha pA�r tu menaxhuar.

Bricjapi

Ju do tA� merreni me kaq shumA� angazhime sa do tA� sakrifikoni jetA�n tuaj emocionale. Ai qA� do tA� paguajA� pasojat A�shtA� partneri/ja qA� mund ta��ju japA� njA� ultimatum: ose mua ose punA�n! BeqarA�t do tA� jenA� nA� kA�rkim tA� flirteve tA� reja pA�r tA� jetuar pa angazhime! Sot nuk do tA� keni probleme nA� lidhjen e marrA�veshjeve dhe bashkA�punimeve. Por planetA�t kA�rkojnA� vA�mendje ndaj kontratave.

Ujori

DA�shira pA�r tA� ikur nga rutina do tA� sjellA� te shumA� Ujori tA� vA�nA� nA� pikA�pyetje marrA�dhA�nien me tA� dashurin/A�n. Mbi tA� gjitha, marrA�dhA�niet e vjetra do jenA� atA� qA� do tA� preken. Kush A�shtA� vetA�m do tA� jetA� i animuar nga njA� ndjenjA� e fortA� e shkeljes dhe pavarA�sisA�. Yjet janA� nA� favor tA� atyre qA� kA�rkojnA� njA� punA� tA� re ose ata qA� duan tA� konsolidojnA� pozicionin e tyre. Ju do tA� jeni tA� hapur pA�r gjithA�ka.

Peshqit

PlanetA�t ju stimulojnA� tA� hidhni veten nA� mA�nyrA� tA� sigurtA� nA� aventura tA� reja romantike, ndA�rkohA� qA� ata qA� kanA� qenA� nA� A�ift pA�r disa kohA� do tA� jenA� nA� gjendje tA� bA�jnA� projekte afatgjata. PA�r beqarA�t, tA�rheqjet e nxehta dhe historitA� emocionuese po vijnA�, tA� cilat do tA� zhdukin tA� gjitha pasiguritA�. Nuk A�shtA� koha pA�r tA� ndA�rprerA� bashkA�punimet qA� mendoni se nuk janA� tA� frytshme.

Temat: