23:57 / E Enjte, 04 Janar 2018

“House Service” në Prishtinë u ofron zgjidhje të reja për prishjet shtëpiake [Foto/Video]

Qytetarët në Kosovë shumë shpesh ballafaqohen me defekte shtëpiake, qoftë të vogla si dhe të mëdha.

Mirëpo, për këtë të njëjtit dëshirojnë ta kenë një servis të mirë e të lirë për rregullimin e prishjeve shtëpiake.

Lidhur me këtë, “House Service ” në Prishtinë i cili gjendet te rruga “Bajram Bahtiri” përball furrës “Europa” ka ofruar zgjidhje për të gjitha problemet shtëpiake që hasin qytetarët.

Ky servis merret me rregullimin e Lavatriçes të enve dhe të rrobave; Bojlerin, shporetin si dhe riparimin e të gjitha pajisjeve shtëpiake!

Po ashtu servisi në fjalë, kohëve të fundit po vazhdon me punën përfekte që po bënë kohëve të fundit. Përmes disa fotografive shohim se sin ë disa vende është punuar ndriçimi me ‘Led’ nëpër komoda të televizionit, shkallët, llusterat e të tjera.

Çmimet për këto rregullime fillojnë nga 5 euro.

Numri kontaktues: 044-192 734.

 

 

Mos i humb