19:11 / E Mërkurë, 22 Mars 2023 / Bejta

Hovenier: SHBA-ja e mbështetë tranzicionin e FSK-së në forcë mbrojtëse territoriale

Ambasadori i ShBA-së në Kosovë, Jeff Hovenier, njofton se sot ka pasur mysafirë.

Në llogarinë e tij në Twitter ai shprehet se ndjehet i kënaqur të mirëpresë për një vizitë në Kosovë ambasadoren Kate Marie Byrnes dhe Gjeneral Major Lasica nga Komanda Evropiane e ShBA-së.

“SHBA-ja e mbështetë plotësisht tranzicionin gjithëpërfshirës të FSK-së në një forcë mbrojtëse territoriale multi-etnike, profesionale, të ndërveprueshme nga NATO. Krenar për bashkëpunimin tonë të vazhdueshëm dhe të shkëlqyer”, shkroi Hovenier në postimin e tij.