19:55 / E Hënë, 04 Mars 2024 / LB

Hoxhaj: Serbia ka për qëllim t’i shndrrojë komunat në veri në pikën më të tensionuar në Evropë

Ish-ministri i jashtëm i Kosovës, Enver Hoxhaj, ka marr pjesë në konferencën e organizuar Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë i Kuvendit të Kosovës, me mbështetje të organizatës Friedrich Ebert Stiftung në Prishtinë, në të cilën foli për diplomacinë e mbrojtjes, me fokus mbi sfidat e sigurisë rajonale në promovimin e stabilitetit dhe ndërtimit të paqes.

Përmes një statusi në rrjetin social Facebook, nënkryetari i Kuvendit Enver Hoxhaj, ka ndarë një pjesë të mendimit të tij lidhur me këto çështje që e dha në konferencë.