18:28 / E Premte, 18 Nëntor 2022 / MSH

6 ditë zbritje për ditëlindje!

Lidership për 27-të vite!

27-të vite me radhë duke ofruar shërbime cilësore kanë bërë që klientët të fitojnë besimin e gjigantit të derivateve, KASTRATI.

‘’Çdo vit e më shumë ne po rritemi falë besnikërisë së klientëve tanë. Kjo na mbush vullnet që, ne të punojmë edhe më fort, në mënyrë që, të ofrojmë shërbime dhe cilësi të lartë për klientët tanë.’’- thotë  KASTRATI Group.

Për këtë, mënyra më e mirë që KASTRATI ka vlerësuar për të festuar datëlindjen e 27-të është duke ftuar të gjithë të bëhen pjesë e një agjende të plotë të zbritjeve për 6 ditë me radhë- nga 15 nëntori deri më 20 nëntor!

Derivate -7 cent për litër në të gjitha pikat; picat deri 25% më lirë, si dhe -50% zbritje në Qendrën e Bowlingut në Pejë.

KASTRATI Group, lider në cilësi, tash e 27-të vite!