18:19 / E Hënë, 29 Maj 2023 / LB

Gazetarët vazhdojnë të qëndrojnë të qëndrojnë në afërsi të komunës në Zveçan

Kryetari i AGK-së Xhemajl Rexha i cili po raporton nga protesta në Zveçan ka njoftuar se bashkë edhe me 30 gazetarë tjerë, shqiptarë e serbë kanë ngecur brenda një lokali në afërsi të komunës.

“Me rreth 30 gazetarë, shqiptarë dhe serbë jemi ngecur në një kafe afër ndërtesës së komunës. Serbët e maskuar po hedhin bomba me benzinë ​​drejt forcave të NATO-s gjatë gjithë kohës”, ka shkruar kryetari Rexha.