22:06 / E Diele, 10 Nëntor 2019

‘Hulku’ kosovar që arrin të mbajë një kali mbi shpinë!

Njeriu i sfidave dhe peshave të rënda apo ndryshe i njohur si ‘Hulku’ i Kosovës po përgatitet për rekord të ri në Guiness.

Ai tha që do ta ngriste nga toka apo ta mbajë për 30 sekonda me duar një helikopter.

Por gjatë intervistës ai tha se mund ta mbajë edhe një kali në shpinën e tij dhe nga studio direkt u nisën për në një fermë ku mbahen kuaj.

Mos i humb