08:35 / E Shtunë, 03 Shkurt 2018

Humbi kilogramët e tepërt për 10 ditë, duke ngrënë makarona dhe sandviçë (Foto)

Është një e vërtet e hidhur se nëse dëshiron të humbësh kilogramët e festave, duhet të hash shumë më pak gjëra dhe shumë më pak kalori.

Ndonjëherë edhe me dieta biazarre dhe të rrezikshme. Dietologët kanë thënë se për dekada një dietë e kontrolluar dhe me kalori është mënyra më e sigurt për të humbur peshën. Ajo që ju duhet është reduktimi i kalorive dhe matja e tyre që ndryshon menjëherë peshën tuaj.

Marks dhe spektri i ri i Spencer-it për prodhimet Balanced For You të miratuara nga nutritionist është këtu për t'ju ndihmuar të ktheheni në ndjenjën e duhur dhe të pabesueshëm pa ndonjë bujë - dhe nuk mund të jetë më e lehtë - ose më e shijshme

Por llogaritja e kalorive në ushqim është e mundimshme dhe e vështirë, dhe sidomos ushqimet me kalori të ulët konsiderohen të mërzitshme.

Marks dhe spektri i ri i Spencer-it për prodhimet Balanced For You të miratuara nga nutritionist është këtu për t'ju ndihmuar të ktheheni në ndjenjën e duhur dhe të pabesueshëm pa ndonjë bujë - dhe nuk mund të jetë më e lehtë - ose më e shijshme

Por ajo që duhet të bënë është që kur blini ushqim në dyqan të shikoni mbrapa etiketën e kalorive. Dhe të llogarisni sa kalori ju duhen dhe në bazë të tyre të zgjidhni ushqimet.

Disa nga pjatat e shijshme dhe të balancuara nga nutritionally në M & S të dashur Balanced for You përfshijnë King Risotto (Risotto King) (majtas) dhe Chipotle Chilli Chicken (djathtas)

Nësë ju duhet të hani 1400 kalori në ditë at;her mund të hani edhe pasta dhe sandviç por duke mos i kaluar kaloritë e lejuara. /Indeksonline/