13:30 / E Mërkurë, 01 Maj 2019 / indeksADMonline

I dashuri e ka tradhtuar, hakmarrja e nuses në altar e pabesueshme

Disa orë para momentit më të rëndësishëm të jetës së saj nusja zbulon se ajo ishte tradhtuar nga njeriu që donte me të cilin kishte vendosur të lidhte jetën, por në vend që të anulonte ceremoninë, ajo vendosi të hakmerrej para të gjithë mysafirëve.

Gruaja, australiane, ishte me disa nga miqtë e saj duke pirë shampanjë kur në një moment ajo mori një mesazh shumë të veçantë në telefonin e saj celular: “Unë nuk do ta martohesha me të. Po ju? “

Pas këtij mesazhi, nga një numër i panjohur, mesazhe të tjera të pashpjegueshme erdhën me disa screenshot mes bashkëshortit të saj të ardhshëm dhe asaj që duhej të ishte e dashura e tij.

“Trupi juaj është i pabesueshëm. Dhe ju e dini se si ta përdorni atë. Dua që e dashura ime të ketë gjysmën e aftësive që keni ju”, thuhej në njërin prej tyre për shembull.

Megjithatë, gruaja vendosi të paraqitej në kishë gjithsesi dhe të hakmerrej përpara të gjithë të afërmve të saj. Pra, në vend që të lexonte zotimet, ajo i lexoi ato mesazhe në kishë, duke lënë të gjithë të pranishmit dhe, sigurisht, burrin e saj të ardhshëm me gojë hapur.

“Pavarësisht se je një person i tmerrshëm, jam e kënaqur që jeni këtu sot. Sot kjo martesë nuk do celebrohet, por ndershmëria dhe kërkimi për dashurinë e vërtetë vazhdon”, përfundon fjalën e saj nusja para të ftuarve dhe u largua.