13:59 / E Hënë, 05 Mars 2018 / indeksADMonline

I dashuri im dëshiron seks vetëm kur është në humor, ai po më bën të çmendem

I dashuri im dëshiron të ketë marrëdhënie seksuale vetëm kur është në humor, jo kur e planifikojmë ose kur është pritur.

Ne kemi qenë së bashku për gati dy vjet dhe mungesa e rëndë e seksit më bën të çmendur.

I dashuri im më parë do zgjidhte të masturbonte se sa të kishte marrëdhënie seksuale me mua.

Ai punon vërtetë shumë gjatë gjithë javës dhe të shtunën në mbrëmje ai është shumë i lodhur.

Mundësia ekziston vetëm të dielave nëse unë jam me fat, pasi ai mendon se është “tepër i planifikuar”.

Unë shtrihem e zhveshur pranë tij në shtrat, po përsëri është e kotë.

Ai vazhdimisht thotë se ai është i lodhur, por unë e di se ai kënaqet vetë. Ai është 27 vjeç, unë jam 29.

Kështu unë ndihem se unë nuk e tërheq atë ose ai thjeshtë nuk është i shqetësuar për këtë gjë.

Përgjigja:

Problemi i madh është lodhja dhe stresi i tij.

Nevoja për të bërë seks është vetëm një shqetësim tjetër. Thuaji atij qe e kuptoni, por që ju doni të jeni afër.

Ofroni një masazh të dashur dhe thoni se presioni nuk ka pse të ndikojë në seks. Mund të përfundojë ashtu siç dëshiron./Indeksonline/