16:20 / E Mërkurë, 14 Gusht 2019

I vetmi përbërës që shkrin dhjamin e barkut dhe heq toksina nga trupi në 42 ditë

Fatkeqësisht, përkundër përparimeve të rëndësishme në të gjitha aspektet e shoqërisë, epoka moderne gjithashtu ka sjellë rreziqe të shumta shëndetësore përmes ndotësve toksikë që i ekspozohemi çdo ditë.

Metalet e rënda si merkuri, kadmiumi dhe alumini, i përkasin kësaj kategorie, dhe futen në sistemin nervor qendror dhe kockat, akumulohen për vite me radhë, dhe çojnë në probleme akute shëndetësore nga helmimi i metaleve të rënda.

Ekspozimi ndaj metaleve të rënda ka qenë i lidhur me çështje serioze shëndetësore si kancer, sëmundje të veshkave, sëmundje të zemrës, përkeqësim të indeve të trurit, sëmundje të mushkërive dhe çrregullime skeletore.

Sidoqoftë, efektet e tyre negative mund të parandalohen me anë të një bimë koliandër  që është një nga ato më të fuqishmet.

Kolianderi është një detoksifikues tepër efektiv i metaleve të rënda dhe toksinave të tjera. Ka veti të fuqishme antiseptike, antifungale dhe anti-inflamatore, dhe është një burim i pasur i kaliumit, magnezit, kalciumit, hekurit dhe manganit, si dhe vitaminave A dhe K.

Kolianderi ka veti të fuqishme medicinale, si më poshtë

Ai shkatërron bakteret

Trajton të vjellat

Është një agjent efektiv i lidhjes së toksinave metalike dhe mobilizohet

Lufton inflamacionin

Trajton infeksionet e traktit urinar

Redukton ënjtje të vogla

Trajton aneminë pasi është e pasur me hekur dhe magnez

Përmirëson funksionin e mëlçisë

Ndihmon tretjen

Parandalon fryrjen dhe gazrat

Rrit kolesterolin HDL dhe ul LDL

Këtu është një recetë e kolianderit e shijshme, që lufton kundër inflamacionit:

Koliandër organik të freskët të copëtuar

 lëng organik molle

1 lugë çaji pluhur gruri

ujë

Udhëzime: Përziejini përbërësit në blender, dhe shijoni çdo ditë këtë lëng të shëndetshëm.