23:30 / E Mërkurë, 13 Qershor 2018

Ia futën duart në kofsh, këngëtarja shqelmon një burrë (Video)

Një burrë u shqelmua në kokë nga një këngëtare gjatë kohës që ajo këndonte në skenë.

Personi në fjalë ishte me një grup miqsh teksa vëzhgonin Gebby Vesta interpretonte në një klub nate në Indonezi.

Në video ai shihet teksa futë dorën brenda kofshëve të saj, por Gebby shtynë dorën e tij larg dhe pasi ngritët në këmbë ajo shqelmon atë në fytyrë./Indeksonline/