11:26 / E Diele, 04 Dhjetor 2022 / MSH

Iliria de Luxe – restauranti juaj!

Restaurant Iliria De Luxe që nga hapja vazhdon të jetë Restauranti më i besueshëm për ahengjet dhe eventet familjare.

Ambienti luksoz dhe komod e bën këtë restaurant qendër të dasmave, me akustikë superiore dhe staf të mrekullueshëm,të cilët, përveç ushqimit, kujdesen për secilin detaj, që klientët të ndahen të kënaqur.

Iliria de Luxe në Podujevë përveq ahengjeve ofron hapësirë dhe komoditet edhe për organizimin e konferencave, takimeve e mbledhjeve me të gjitha elementet përcjellëse.