22:37 / E Hënë, 30 Janar 2023 / AR

Imami Labinot Maliqi pritet në takim nga kryetari i Prishtinës

Imami Labinot Maliqi, ka njoftuar se sot është pritur në takim nga kryetari i Prishtinës, Përparim Rama.

Ai ka bërë me dije se kanë pasur një diskutim të thellë dhe të dobishëm.