10:38 / E Premte, 15 Janar 2021 / B O

Inaugurohet ishulli më i madh privat në Maldive, 80 mijë dollarë për një natë

Maldivet, të konsideruara si parajsa tropikale, përbëhen nga 1.200 ishuj të vegjël.

Midis shumë resorteve luksoze, këtë javë u inaugurua dhe ishulli privat “Ithaafushi”. Ky është zyrtarisht ishulli më i madh privat në Maldive, ku një natë do ju kushtojë plot 80 mijë dollarë.

Ishulli mund të akomodojë 24 mysafirë në vilat e tij, të cilat kanë dalje direkte në oqean.