12:25 / E Shtunë, 26 Nëntor 2022 / Andronika

Inteligjenca artificiale “parashikon” se si do të dukeshin sot 10 nga VIP-at tanë të preferuar

Inteligjenca artificiale është një fushë gjithnjë në zhvillim në teknologjinë moderne. Ka shumë qëllime, duke përfshirë krijimin e imazheve nga e para ose modifikimin e një fotoje ekzistuese. Ne vendosëm të përdorim këtë teknikë dhe imagjinuam se si do të dukeshin disa nga të famshmit tanë të dashur që nuk jetojnë në ditët e sotme.

Marilyn Monroe

Robin Williams

Whitney Houston

Heath Ledger

Amy Winehouse

James Dean

Brittany Murphy

Bruce Lee

Natasha Richardson

Bob Marley