13:12 / E Premte, 26 Shkurt 2021 / A K

IPKO krijon programin e partneritetit dhe fton në partneritet individ apo biznese të vogla

IPKO Telecommunications LLC, duke qenë kompanitë e telekomunikacionit me rritjen më të shpejtë në Evropë, vazhdon të sjellë risi dhe të prezantojë ide innovative në Kosovë.

Duke u bazuar në themele të forta zhvillimi, IPKO së fundmi ka krijuar një program partneriteti, duke ftuar njerëz që kanë ide të ndryshme në lidhje me sektorin e TIK-ut, të zhvillojnë së bashku koncepte të biznesit, si partnerë.


Duke marrë këtë qasje, IPKO është e vendosur të ofrojë mundësi të barabarta për të gjithë njerëzit / partnerët e biznesit që duan t’i qasen IPKO dhe të zhvillojnë ide dhe koncepte biznesi së bashku për sukses të përbashkët.


Të gjithë me një ide apo vizion, sado i thjeshtë që mund të duket, mund të aplikojnë në këtë program partneriteti dhe të përfitojnë nga burimet e shumta të IPKO-.

CEO i IPKO-së, Robert Erzin deklaroi: “Trendet dhe inovacionet në industrinë e TIK-ut po evoluojnë më shpejt sesa mund të ndjekë ndonjë kompani e telekomunikacionit.

Në çdo kohë, kërkohen qasje të reja me ide novatore. Ne në IPKO, jemi shumë të shtyrë të investojmë dhe të jemi në përputhje me zhvillimet më të fundit teknologjike. Duke pasur infrastrukturën, rrjetin dhe teknologjinë e nevojshme, ne jemi të motivuar të ndihmojmë njerëzit me ide inovative për
të arritur qëllimet e tyre më shpejt duke u bërë Partnerë në Biznes. ” Për më tepër, ai shtoi:


“Objektivi ynë është të jemi të suksesshëm së bashku. Kompanitë e IT-së duhet të na konsiderojnë një partner dhe jo një konkurrencë. Të gjithë mund të na afrohen me idetë e tyre dhe ne do të analizojmë dhe zhvillojmë së bashku mënyrën më të mirë për bashkëpunim dhe
sukses për të dy palët ”.

Siç shpjegohet nga udhëheqësi i programit, Blendi Pustina, duke qenë një partner me IPKO, ka përfitime të shumta për bizneset e vogla dhe individët, pasi të qenit një kompani e zhvilluar telekomunikacioni ka përparësitë e saj të shumta në treg. Së pari dhe më kryesorja, IPKO


Partnerët do të përfitojnë nga infrastruktura dhe teknologjia e përparuar që IPKO ndërtoi gjatë gjithë këtyre viteve të operimit në tregun e Kosovës. Rrjeti i tij i gjerë, stabiliteti i internetit, qendra më moderne e të dhënave në vend, hosting-u dhe shumë shërbime të tjera, e bëjnë IPKO një partner të jashtëzakonshëm për çdo biznes. Për më tepër, IPKO ka një numër të madh
të punonjësve me përvojë me të cilët bizneset mund të bashkohen për të zhvilluar idetë e tyre, për të marrë mbështetje dhe këshillim. Për më tepër, Partnerët IPKO do të kenë qasje në një numër të madh të konsumatorëve, individual dhe biznesi, klientë besnikë, të cilët vendosin besimin e tyre në produktet dhe shërbimet e IPKO. Partnerët e IPKO do të përfitojë nga kanalet e shitjes së IPKO si dhe kanalet e marketingut për një arritje më të madhe të blerësve të mundshëm.


Për më shumë informacion në lidhje me Programin e Partneritetit dhe metodat e aplikimit, ju lutemi vizitoni www.ipko.com/ict-partneriteti/.
IPKO njihet si një nga kompanitë e telekomunikacionit me rritjen më të shpejtë në Evropë.

Themeluar në vitin 1999, IPKO është rritur nga të qenit ofruesi i parë i Internetit në të gjithë Kosovën, në një ndërmarrje moderne që ofron gamë të plotë të shërbimeve të integruara, si dhe përmbajtje televizive në shërbimet fikse dhe të telefonisë mobile siç janë: TV kabllor
dixhital, shërbime interneti dhe telefonia fikse. Sot, IPKO është operatori më i madh dhe më i përparuar celular i cili ofron internet të shpejtë – rrjete 3G dhe 4G në Kosovë.