15:06 / E Premte, 15 Nëntor 2019

IPKO, merr numrin tënd 048!

IPKO, operatori me rritjën më të shpejtë në vend, do të ofrojë
spektrin e ri dhe unik të numrave mobil me prefiksin 048.


Spektri i ri i numrave vjen kryesisht si rezultat i kërkesave të jashtëzakonshme për t’u pajisur me numra të njëjtë me operatorin e preferuar. Spektri i ri i numrave, do të fillojë me prefiksin 048 1xx xxx,
që ofron rreth 900.000 numra të rinj në rrjetin mobil IPKO.


IPKO i mirëpret përdoruesit të rinj me plot 10GB, 100 minuta dhe
100 SMS drejt të gjithë operatorëve në vend, për vetëm 3 euro.
Klientët potencialë mund ta rezervojnë numrin e tyre me prefiksin e ri.

Ata mund ta rezervojnë atë përmes numrit të tyre ekzistues nga
operatorët e tjerë, thjesht dhe lehtë përmes www.ipko.com .
IPKO mbetet operatori më i qëndrueshëm në vend me mbi 800 mijë
klientë aktivë në segmentin e telefonisë mobile.

Mos i humb