12:01 / E Premte, 22 Maj 2020

IPKO sjell ofertën më të mirë promocionale për Bajram për TV dhe internet!

Përveç filmave, dokumentarëve dhe emisioneve më të mira dhe aktuale, ajo që e dallon pakon ULTRA është përmbajtja më e pasur sportive, duke përfshirë ligat më të shikuara të futbollit që transmetohen me të drejta ekskluzive në vend.

Qoftë për argëtim, sport, lajme, muzikë, filma apo dokumentarë, klientët e pakove LIGHT dhe ULTRA mund të shijojnë përmbajtjen më të mirë televizive, gjithashtu përmes TViM, VOD dhe Catch-up TV.

IPKO është plotësisht e dedikuar për t’u ofruar klientëve të saj shërbimin më të mirë në fushën e komunikimit, rrjet të qëndrueshëm, shumëllojshmëri zgjedhjesh dhe oferta fantastike, gjithmonë për të thjeshtuar dhe përmirësuar cilësinë e jetës. Si operatori më modern dhe më i avancuar i telefonisë mobile dhe shërbimeve fikse në vend, me një fokus të veçantë te klienti, IPKO është gjithmonë në vënie të trendëve për të tejkaluar pritjet e klientit, duke ofruar produkte dhe shërbime premium.

Mos i humb