16:43 / E Hënë, 16 Prill 2018 / indeksADMonline

Ish e dashura po mA� kA�rkon para qA� ta mbyllA� gojA�n…

NjA� natA� u deha shumA� dhe fillova tA� dA�rgoj mesazhe tA� pista ish tA� dashurA�s sime.

I kisha shkruar gjA�ra qA� nuk do duhej, duke e ditur se kam njA� partnere e cila A�shtA� nA� pritje tA� fA�mijA�s sonA�.

Tani ajo ka filluar tA� mA� shantazhojA�, po mA� kA�rkon para nA� mA�nyrA� qA� tA� mos i tregojA� tA� dashurA�s sime.

Do i injoroja kA�rcA�nimet por nuk dua qA� e dashura ime tA� bA�het nervoze.

E di se ka qenA� A�menduri nga ana ime ta��i shkruaj atA� natA�, por ne kishim njA� lidhje tetA� vjeA�are dhe ajo ka njA� vend tA� veA�antA� tek unA�.

UnA� jam 35 vjeA�ar dhe kaq A�shtA� edhe e dashura aktuale. Ajo ka pasur kaq shumA� dA�shirA� tA� fillojmA� njA� familje tA� vogA�l, por unA� aktualisht nuk e di ku e kam trurin.

KA�shilla e psikologes:

NA�se nuk i jep fund kA�saj pune, ajo do tA� vazhdojA� tA� kA�rkojA� para.

Tregoji se nuk ke para qA� ta��i japA�sh dhe pyete pse do tA� bA�hej kaq e keqe me tA� dashurA�n tA�nde aktuale.

Ndoshta kjo do e largojA�, nA�se jo atA�herA� tregoji tA� dashurA�s pA�r problemin. Thuaji se ti e dashuron vetA�m atA� dhe bllokoje ishin tuaj.