10:44 / E Hënë, 11 Shkurt 2019

Ish i dashuri është kthyer në jetën time, por edhe ish burri tani dëshiron të kthehet! Çfarë të bëj?

I dashuri im i parë është kthyer në jetën time dhe buzëqeshja ime është kthyer.

Unë jam  e martuar me dy fëmijë. Unë jam 39 vjeçe dhe burrin është 42. Ai u larguar pasi më mashtroi. Unë u shkatërrova.

I dashuri im i parë ishte “ai që u largua” kështu që unë tani jam e kënaqur që ai është kthyer përsëri dhe kemi filluar të takohemi. Ai është 41 vjeç.

Burri im tani ka thënë se dëshiron të kthehet në shtëpi.

Fillimisht jam zemëruar që ai po e ndan familjen, por tani unë nuk dua që të bashkohemi.

Si t’ia bëj? Të kthehem me burrin apo të vazhdoj me ish të dashurin tim me të ciln po ndihem shumë mirë.

Përgjigja:

Mund të mendoni se është në interesin më të mirë të fëmijëve tuaj që ta ktheni burrin tuaj, por do t’ju dëmtojë shumë nëse marrëdhënia juaj nuk do të funksionojë.

Dashuria e parë mund të jetë e vecantë, por a është ky djalë i gatshëm të lidhet me ju dhe fëmijët tuaj?

Flisni me të dy dhe besoj se do ju ndihmojë të vendosni./Indeksonline/