07:47 / E Mërkurë, 23 Tetor 2019 / indeksADMonline

Ja çfarë do të ndodh sot në Kosovë

Ngjarjet që shënojnë ditën e sotme në vend Vendoset shtëpia e bamirësisë. (Sheshi “Adem Jashari” në Ferizaj, ora 09:30)

Hapet Panairi ndërkombëtar i Agrobiznesit dhe Ushqimit AGROKOS. (Salla “1 Tetori”, ora 10:00) Klubi i Prodhuesve të Kosovës dhe SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosova, mbajnë ceremoninë inauguruese të Punëtorisë “Made in Kosova”. (SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosova, ora 11:00)

Mbahet konferencë e organizatave joqeveritare në Mitrovicë. (Community Building Mitrovica, ora 11:00)

Sigal Prishtina mban konferencë. (Pallati i Rinisë dhe Sporteve, ora 12:00)

Agjencia Kosovare e Privatizimit mban ceremoninë e hapjes së ofertave të shitjeve përmes likuidimit. (Hoteli “Grand”, ora 12:30)

Mbahet takimi grupeve punuese të LVV-së dhe LDK-së. (Ora 15:00) Mbahet ceremonia solemne e vitit të 10-të Jubilar Gjyqësor të Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Kosovës. (Hotel “Emerald”, ora 17:00)

Promovohet vepra e Bekim Lumit “Shakespeare-s dhe Kanuni i Lekë Dukagjinit”. (Teatri “Adriana” në Ferizaj, ora 18:00)