12:04 / E Diele, 08 Dhjetor 2019

Ja çfarë duhet të bëni për të reduktuar dhjamin në qafë dhe shpinë

Shtimi në peshë fillimisht fillon të duket në fytyrën tuaj.

E vërteta është se dhjami në qafë dhe në fytyrë nuk shkaktohet vetëm nga shtimi ynë në peshë.

Pozicioni ynë i gjumit dhe qëndrimi i keq kur jemi në zyrë janë gjithashtu faktorë rreziku.

Fiksoni pozicionin tuaj kur uleni.

Bëni më shumë gjumë dhe flini në pozicionin e duhur.

Shtoni konsumimin e frutave te freskët dhe perimeve.

Pini më shumë ujë.

Mos përdorni shumë kripë dhe sheqer.

Mos i humb