22:14 / E Hënë, 16 Prill 2018

Ja A�farA� duhet tA� dini pA�r femrat me b** tA� mA�dha

Rezulton se tA� pasmet e mirA� dhe e fuqishme janA� mA� shumA� se vetA�m njA� tA�rheqje seksuale, por njA� tregues i vA�rtetA� i inteligjencA�s nA� rritje dhe njA� tregues pA�r rezistencA�n e sA�mundjes kronike!

Ky lajm interesant vjen drejt nga shkencA�tarA�t e Universitetit tA� Oksfordit qA� zbuluan se kA�to tipare tA� shquara ekzistojnA� me gratA� qA� kanA� tA� pasme tA� mA�dha.

GratA� me tA� pasmet mA� tA� mA�dha se mesatarja kanA� nivele mA� tA� ulA�ta tA� kolesterolit dhe metabolizojnA� mA� mirA� sheqerin pasi ato kanA� mA� shumA� gjasa tA� prodhojnA� hormone. Pra, kjo do tA� thotA� se ata kanA� mA� pak gjasa tA� pA�rjetojnA� gjA�ra tA� tilla si problemet e zemrA�s dhe diabeti.

TA� pasmet e mA�dha kA�rkojnA� yndyrA� tA� tepA�rt tA� Omega 3. KA�to janA� treguar pA�r tA� katalizuar zhvillimin e trurit. Gjithashtu zbulimi ishte diA�ka interesante nA� lidhje me fA�mijA�t qA� kanA� lindur pA�r gratA� me tA� pasmet mA� tA� gjerA� se normale. Ata ishin nA� tA� vA�rtetA� intelektualisht superior ndaj fA�mijA�ve qe kanA� lindur nga nA�nat me tA� pasme mA� tA� zbehta!