17:17 / E Premte, 11 Janar 2019

Ja çfarë kuptimi ka të jesh besnik!

Qenët njihen si kafshët më të afërta me njerëzit, të cilit arrijnë të marrin zemrën njerëzve.

Por njësoj edhe për njerëzit për ta janë shumë të çmuar, transmeton Indeksonline.

E sa besnik dhe të lidhur me njerëzit janë e dëshmon edhe një video që po qarkullon në rrjetet sociale.

Aty shihet një i moshuar së bashku me një qen, i cili ecën aq ngadalë sa edhe pronari i cili për shkak të moshës nuk mund të ecën më shpejt.

Kjo nënkupton besnikëri deri në ditën e fundit!/Indeksonline/