12:40 / E Mërkurë, 30 Maj 2018 / indeksADMonline

Ja ku mund të merrni kredi FALAS, brenda pak minutave (FOTO)

Ka filluar operimin në Kosovë institucioni financiar jo-bankar që qëllim në vete ka të revolucionarizojë industrinë financiare në vend, duke sjellur modernizim, inovacion, shërbime miqësore dhe përfshirje në shërbime financiare për një masë të madhe të popullit.

Monego, përveç kushteve të lehta e të shpejta të aplikimit, për klientët e saj e ofron FALAS kredinë e parë. Secili klient/e që merr kredi për herë të parë në

Monego do ta ketë kredinë falas, pa interes, pa asnje shpenzim shtesë. Pra, klientët për kredinë e tyre të parë paguajnë vetëm shumën sa edhe e marrin si kredi.

Monego.com sjellë në tregun e Kosovës:

– Vlerësimin automatik të klientëve – duke bërë të mundur lëshimin e kedisë brenda minutave.

– Kredi 100% digital (online) – kredi online përmes uebfaqes, pa pasur nevojë fare të vizitohet ndonjëra nga degët e institucionit

– Kredi për të gjithë – mundësia e kreditimit për pothuajse këdo që nuk ka historiat të keq kreditor

Aplikim vetëm me LETËRNJOFTIM – pa asnjë dokument shtesë, pa dëshmi të pagës apo ndonjë dëshmi tjetër

Monego tani është prezente në qytetin e Prishtinës dhe atë të Ferizajit (Monego.com/deget), ndërsa shumë shpejtë do të bëjë hapjen e degëve të saj në të gjitha qytetet e mëdha të Kosovës, në mënyrë që shërbimet e saj inovative të financimit të ofrohen për pjesën më të madhë të popullsisë së Kosovës.

Për kredi tek Monego mund të aplikojë kushdo që është prej 23-70 vjeçar, që ka letërnjoftim ose pasaportë të vlefshme të Republikës së Kosovës, që posedon email/telefon dhe që nuk ka histori të keqe kreditimi (historiati në BQK).

Aplikimi për kredi tek Monego është shumë i thjeshtë dhe i shpejtë, si edhe mund të bëhet në këto mënyra:

1. Aplikim dhe marrje e kredisë online duke vizituar uebfaqen Monego.com

2. Duke vizituar degët e Monego (Monego.com/deget)

3. Duke telefonuar pa pagesë në numrin 0800 777 88

Aplikimi përfundon brenda pak minutave, ndërsa paratë mund t’i merrni kesh në degët e Monego, apo t’i pranoni ato me transfer bankar në llogarinë tuaj.

Vizitojeni uebfaqen Monego.com, degët e saj, apo thirrni pa pagesë në numrin 0800 777 88 për të aplikuar apo për të marrë informata shtesë.