10:22 / E Shtunë, 28 Shtator 2019

Ja pse gratë beqare janë më të lumtura

Sipas një sondazhi të fundit , gjithnjë e më shumë gra po zgjedhin të qëndrojnë beqare dhe të shijojnë shoqërinë e tyre. Arsyeja është e thjeshtë,  ato ndjehen më të lumtura.

Në shoqërinë tonë, të qenit beqar shpesh është sinonim i të qenit i trishtuar dhe i vetmuar, gjë që nuk është aspak e vërtetë. Në fakt, gratë që nuk janë në marrëdhënie janë më të lumtur se ato që janë në lidhje.

Këto janë disa arsyje:

Ato kanë më shumë kohë për veten e tyre.

Nuk kanë presion për t’i përmbushur pritjet e partnerit.

Dëshirojnë të përqëndrohen në karrierën e tyre dhe e zbulojnë atë që dëshirojnë me të vërtetë.

Nuk mendojnë shumë për ato se çfarë thonë të tjerët.

Udhëtojnë më shumë dhe shqetësohen më pak./Indeksonline/.