00:37 / E Hënë, 09 Dhjetor 2019

Ja tre tiparet që e bëjnë një mashkull ideal!

Shumica e vajzave mendojnë se nuk kanë për ta gjetur kurrë mashkullin ideal.

Por sipas psikologëve, ai ekziston dhe ka disa karakteristika ndryshme nga meshkujt e tjerë.

Sipas tyre një mashkull ideal ka tre tipare që e bëjnë atë të dallojë.

Ai është në gjendje t’ju dëgjojë

Nëse një djalë u dëgjon dhe nuk fle gjumë ndërkohë që ju flisni, qoftë edhe për gjëra fare të parëndësishme është një tipar dallues.

Është i ëmbël në shtrat

Intimiteti është shumë i rëndësishëm dhe nëse një djalë ju thotë fjalë që ju bëjnë të ndiheni mirë është mjaft e rëndësishme.

Ai është besnik

Besnikëria është një virtyt i madh në një marrëdhënie serioze dhe nëse një djalë ua tregon vetë se ku ka qenë pa e pyetur ju tregon se ju nuk duhet ta lini këtë djalë.

Mos i humb