14:51 / E Martë, 01 Maj 2018

Jam xheloz me kolegun e ri të gruas me të cilin flirton! Çfarë të bëj?

Është një djalë në punën e gruas sime, dhe ajo tani ka marr një shkëlqim ndryshe.

Instinktet e mia më thonë se diçka nuk po shkon, por ajo më thotë se unë jam duke u bërë paranojak.

Unë jam 42 vjeç dhe ajo është 33 vjeçe. Ishim të lumtur për tetë vjet përderisa ajo filloi një punë të re disa muaj më parë.

Ajo ka bërë miq të rinj meshkuj dhe femra dhe ata dalin së bashku njëherë në muaj.

E kam parë atë dhe këtë djalë se si flirton kur e marr atë, por ajo thotë se ajo është një vajze e lumtur që është e martuar me të.

Ndihem i sëmurë kur janë jashtë në ndonjë mbrëmje.  Si ta kalojë këtë? Unë nuk dua të shfaqem kontrollues apo posesiv.

Përgjigja:

Është mirë që ju të filloni të flirtoni me të më shumë. Dërgo tekstet e saja të dsuhra dhe seksi kur ajo është në punë. Përqendrohuni tek ju dy më shumë se sa të humbisni energji shqetësuese./Indeksonline/