18:02 / E Diele, 18 Gusht 2019

Janë aktorët më të pëlqyer turk, kaq paguhen për rolet e tyre

Kinematografia turke është padyshim në kulmin e saj dhe i siguron ekonomisë turke një pjesë shumë të majme në të ardhura.

Kjo edhe falë aktorëve të zotë, por edhe të pashëm.

Ata pëlqehen jo vetëm në Turqi, por në shumë vende të tjera në Evropë e më gjerë.

Në treshen Altan Düzyatan, Engin Akyürek dhe Tolgahan Sayışman janë bërë të ditura dhe pagesat që marrin për një seri të filmave ku ata marrin pjesë.

Engin Altan Düzyatan – 150 mijë TL – 24,237 Euro

Tolgahan Sayışman – 65 mijë TL – 10,502 Euro