21:42 / E Shtunë, 09 Dhjetor 2023 / MSH

“Je e çmendur”, Shqipja debaton me Edonën

Shqipja dhe Edona kanë debatuar bashkë.

Edona ka thënë se “ata me zarfa të zi nuk janë të fortë”.

Ndërsa Shqipja iu ka përgjigjur duke i thënë se “unë kryesoj e para”.

Për detaje më të hollësishme, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.