19:05 / E Enjte, 23 Shtator 2021 / M. M

“Je e pafytyrë”, ofendime të njëpasnjëshme në “Përputhen”

Vajzat po vazhdojnë të kenë debate të ashpra.

Alvisa dhe Ada janë ato të fundit të cilat kanë pasur një debat me ofendime.

“Je e pafytyrë, duhet të na kërkosh falje”, janë disa nga shprehjet e Alvisës e cila i ka përdorur drejt Adës gjë të cilat e detyruan edhe opinionistin, Arian Konomi të reagojë.

Ndryshe, të dyja nga konkurrentët që nga fillimi i programit kanë mosmarrëveshje me njëra-tjetrën.

Kujtojmë se, arsyeja e kësaj mund të jetë Edi.