10:40 / E Martë, 17 Prill 2018

Jessie J triumfon edhe nA� KinA�, shpallet fituese e a�?X Factora�?

PA�r 4 sezone nA� Britani dhe Australi ajo ka qenA� pjesA� e programit qA� pA�rzgjedh zA�rat mA� tA� mirA� , a�?The Voicea�?, Jessie J kA�saj here ka preferuar tA� jetA� konkurrente e njA� programi tA� ngjashA�m me a�?X Factora�? nA� KinA�.

Teksa pA�r 3 muaj ajo ka konkurruar me disa prej kA�ngA�tarA�ve mA� tA� mirA� tA� KinA�s, ajo ka mundur tA� shpallet fituese e kA�tij konkursi.

NA� finalen e X Factor ajo ka performuar kA�ngA�n e Whitney Houston a�?I will Always Love Youa�?, duke i mahnitur tA� pranishmit nA� sallA� dhe tA� gjithA� ata qA� po e ndiqnin nga ekrani.

Temat: