09:07 / E Enjte, 09 Korrik 2020

Jo veç Haxhia, Nismës ia merr një edhe Balia

Dita ka nisur mirë për të numrin një të Komunës së Suharekes, Bali Muharremaj.

Me anë të një statusi, ai ka bërë me dije se në partinë e tij ka aderuar Albana Bytyçi, ish- këshilltare e Nismes.

Ajo tashti, do t’i takojë grupit të AAK-së në Kuvendin Komunal, në Suharekë.

Shkrimi i tij i plotë në Facebook:

Mirëmengjesi

Albana Bytyçi nga sot aderoi në AAK. Kontributin e saj politik e vlersoj dhe natyrisht angazhimi i saj në të ardhmen nuk do të mungojë.

Ajo si këshilltare tashti, do t’i takojë grupit të AAK-së në Kuvendin Komunal të Suharekës.

I uroj mirëseardhje dhe suksese në të ardhmen!

Bali Muharremaj

Mos i humb