23:41 / E Mërkurë, 06 Korrik 2022 / A K

Johnsoni insiston se nuk do të japë dorëheqje

Për të satën herë, kryeministri britanik, Boris Johnson, e përsëriti nuk do të japë dorëheqje nga posti, ndonëse presioni ndaj tij është rritur, raportoi Reuters të mërkurën.

Pos kërkesës së ministrave, Johnsoni po përballet edhe me deputetë të krahut të tij, që me çdo kusht po kërkojnë largimin e tij nga kreu i partisë dhe nga ekzekutivi.

Brenda qeverisë britanike, për një kohë të shkurtër, kanë ndodhur mbi 30 dorëheqje, derisa Johnsonit iu kërkua që të bënte një “dalje dinjitoze” nëpërmjet votëbesimit.zhurmës, Johnsoni është i fokusuar në punë të rëndësishme, tha një burim për agjencinë e lajmeve.