18:01 / E Martë, 13 Shkurt 2018

Ju keni më shumë gjasa të tradhtoni, nëse keni një jetë të mirë seksuale?

Ju mund të  mendoni se çelësi për të pasur një marrëdhënie besnike është të siguroheni se të dyja palët janë të kënaqur.

Të jesh i bllokuar në një situatë pa seks, është e detyruar të krijoni frustrime që çojnë në pabesi… apo?

Epo, jo sipas një studimi të ri nga Florida State Univesity, transmeton Indeksonline.

Studiuesit pohojnë se ju keni më shumë gjasa për të tradhtuar nëse tashmë jeni i kënaqur seksualisht, sepse sa më shumë që keni seks të mirë, atëherë kjo do të thotë që ju dëshironi më edhe më shumë nga ajo.

Po! Aftësitë e tuaja seksuale epike janë ato që nxisin partnerin tuaj për të kërkuar edhe diku tjetër.

Ata kanë studiuar 233 të porsamartuar për më shumë se tre vjet e gjysmë, dhe kanë dalë me disa rezultatet mjaft të habitshme të cilat përfshijnë një varg treguesish të pabesisë./Indeksonline/