18:00 / E Martë, 04 Shkurt 2020 / indeksADMonline

Ju nevojitën vetëm 2 minuta për të shkrirë dhjamin në stomak

Kur i ka filluar ushtrimet nuk ka pasur qellim që të humbë kilogram të tepërt, por fjala ka qenë për ushtrimet e dhimbjes së shpinës të cilat ia ka rekomanduar mjeku.

Aktori japonez Miki Ryosuke thotë që ka zbuluar teknikën interesante e cila i ka ndihmuar që të humbë 13 kilogram dhe 12 centimetra në bel për vetëm disa javë,transmeton Indeksonline.

Mjafton t’i ndani çdo ditë vetëm dy minuta. Fjala është për teknikën japoneze e cila përfshinë disa lëvizje me trup dhe mënyrën e caktuar të frymëmarrjes-tre sekonda merr frymë dhe shtatë sekonda për nxjerrjen e frymës. /indeksonline/