20:59 / E Enjte, 11 Janar 2018

Ju tregojmë tre llojet e puthjeve që duhet t’i provoni

Puthja në buze është pa dyshim një nga format intime dhe afruese për partnerët tuaj.
Më poshtë ju sjellim tre llojet e puthjeve që duhe ti provoni me partnerët/et.
1. Puthja franceze
Eshtë puthja që e njohim dhe besojm e keni provuar të gjithë. Puthja klasike me gjuhë, shumë pasion dhe afrimitet jep mes një ccifti.
2. Puthja ruse
Kjo ndryshe do të quhej një loj me puthje, pasi rusët e kanë një stil të veçantë të puthjes. Ata e fusin një copë akull në gojë dhe puthen duke e kaluar akullin nga njëra gojë në tjetrën derisa të shkrihet.
3. Puthja japoneze
Të putheni në mënyrë normale, duke i ngritur buzët në të njëjtën kohë, puthje vetm mes buzeësh, disa herë por pa ndërprerë për disa minuta.