18:16 / E Martë, 24 Nëntor 2020 / C E

​Justin Bieber u kërkon mediave të ndalojnë përdorimin e fotove të tij të vjetra

Justin Bieber u ka kërkuar mediave të bëjnë zgjedhje më të mira në fotot që publikojnë prej tij, pasi ai është lodhur të duket i sëmurë në shkrepje.

Autori i “Sorry” pranoi se ishte i zhgënjyer kur zbuloi se kaq shumë foto erdhën nga premiera e dokumentarit të tij në YouTube në janar, kur ai nuk ndihej mirë.

“Unë nuk e di se cili është algoritmi pse shfaqen fotografi të caktuara, por kjo është kaq zhgënjyese duke marrë parasysh se unë kam marrë shumë kohë për t’u bërë i shëndetshëm dhe ndihem sikur njerëzit përpiqen të më sabotojnë në mënyrë legjitime”, tha Justin.

“Kjo ishte një kohë jo e shëndetshme. Unë po luftoja sëmundjen Lyme, apo jo? Në të gjitha fotot kryesore dukem i çrregullt, apo jo? Unë padyshim që po kaloja një kohë të vështirë, por këto janë fotot që mediat vazhdojnë t’i përdorin. Ka kaq shumë fotografi të reja që unë u kam shërbyer mediave dhe ata vazhdojnë të përdorin këto fotografi”.

“Cila është marrëveshja …? Është zhgënjyese për mua. Do të doja ta ndryshonin atë. Unë u kam kërkuar ta ndryshojnë. Kam bërë shumë fotosesione që nga ajo kohë, por ata duhet t’i vendosin këto foto”, përfundoi Justin Bieber, i cili doli publikisht me betejën e tij të sëmundjes Lyme në janar.