09:31 / E Martë, 24 Mars 2020

Kaçaniku gati për zbatimin e ndalesës së shtetit, policia po patrullon nëpër qytet

Qyteti i Kaçaniku është gati që ta zbatojë urdhëresën e Qeverisë së Kosovës, për ndalimin e qarkullimit të qytetarëve dhe automjeteve private.

Nga ora 10:00 – 16:00 dhe prej orës 20:00 – 06:00, përveç për nevoja mjekësore, prodhim, furnizim dhe shitje të mallrave esenciale (ushqim dhe barna për njerëz dhe kafshë/shpezë), dhe për shërbime dhe aktivitete që ndërlidhen me menaxhim të pandemisë (menaxhmenti dhe personeli esencial qeveritar dhe komunal nga këta sektorë: shëndetësi, siguri dhe administratë shtetërore).