23:50 / E Shtunë, 01 Prill 2023 / MSH

Kafeja forcon sistemin tuaj imunitar

Sipas shkencëtarëve nga vende të ndryshme, kafeja redukton rrezikun e vdekjes së parakohshme

Sa më shumë filxhanë kafe që i pini brenda një dite, rreziku është më i vogël. Kjo për arsye se kafeja e përmirëson sistemin tuaj imunitar, e bën më të fortë dhe më të shëndetshëm.

Përmirëson mëlçinë, zemrën dhe sistemin e tretjes.

Megjithatë, përpiquni t’i përmbaheni kafes natyralisht të freskët: kafeja e çastit përmban më pak lëndë ushqyese dhe më shumë aditivë kimikë, të cilat i dëmtojnë organet tuaja të tretjes.