15:01 / E Martë, 11 Qershor 2019

Kafshët, një lloj tjetër dashurie

Kafshët janë një burim i madh gëzimi.

Dhe ata të gjithë kanë tiparet e tyre personale të karakterit që na bëjnë për vete.

 Ja disa fotografi të bukura të kafshëve