07:36 / E Hënë, 16 Prill 2018

Kaloni tA� dielA�n nA� anije nga Liqeni i Komanit drejt FierzA�s, FALAS (Video)

NA�se dA�shironi tA� kaloni njA� vikend fantastik dhe ende nuk keni planifikuar se ku atA�herA� keni njA� rast tA� bukur para vetes.

Ferry Berisha me datA�n 22 prill, e diele organizon udhA�tim me anije nga Liqeni i Komanit drejt FierzA�s dhe anasjelltas, transmeton Indeksonline.

UdhA�timi nA�pA�r liqe do tA� pA�rshkohet me pamje mahnitA�se i shoqA�ruar me muzikA� dhe argA�tim.

Ky A�shtA� njoftimi i plotA�:

Rast i bukur pA�r ta filluar sezonin e udhA�timeve – BOAT FEST

Ferry Berisha me datA�n 22 prill organizon udhA�tim me anije nga Liqeni i Komanit drejt FierzA�s dhe anasjelltas.

UdhA�timi nA�pA�r liqe do tA� pA�rshkohet me pamje mahnitA�se i shoqA�ruar me muzikA� dhe argA�tim.

Nisja do tA� bA�het rreth ores 9.30 nga Liqeni i Komanit, kurse kthimi do tA� jetA� rreth ores 16:00.

UdhA�timi do tA� jetA� FALAS.

TA� gjithA� tA� interesuarit mund tA� bA�jnA� rezervimet nA� eventin e poshtA�m

.