13:54 / E Shtunë, 24 Tetor 2020

Kaluan ilegalisht kufirin, ndalohen në një fshat të Kamenicës

Njësitet policore pasi kanë ndaluar veturën të cilën ishte dy persona, gjatë kontrollit dhe verifikimit është konstatuar se të njëjtit kanë kaluar kundërligjshëm kufirin.

Ata janë ndaluar dje pasdite në fshatin Novosellë të Kamenicës, ku në konsultim me prokurorin, të njëjtit janë dërguar në procedurë të shpejtë në gjykatën kompetente në Kamenicë.