10:59 / E Enjte, 09 Gusht 2018

Kam frikë se i dashuri do më bëj të zgjedh mes tij dhe fëmijës

Unë jam i shqetësuar se i dashuri im i mahnitshëm do të bëjë që unë të zgjedh mes tij dhe fëmijës.

Ne jemi të dy të divorcuar. Unë jam 39 vjeç ai është 41. Gjithmonë kam dashur fëmijë kështu që pyeta nëse fëmijët ishin në listën e tij të detyrave në fillim. Ai vetëm tha se kurrë nuk do të mendonte të kishte fëmijë për shkak të moshës së tij.

Marrëdhënia e tij e fundit përfundoi pasi e dashura e tij donte të krijonte familje me të.

Unë jam e dëshpëruar për një fëmijë.

Unë kam dëshirë të pyes përsëri, por çka nëse ai thotë jo?

Mendoj se do të ishte një baba i mirë,p or nuk dua ta humbas.

Përgjigja:

Nëse dëshironi një fëmijë dhe është i rëndësishëm për ju, atëherë ju duhet të jeni të guximshëm dhe kërkoni përsëri.

Edhe nëse ai thotë po, mendoni se ai do të jetë një baba jo i përkushtuar.

Mbani mend se është jetësore t’i jepni fëmijës një fillim të lumtur në jetë dhe jo vetëm për ta përmbushur dëshirën tuaj për të qenë mama./Indeksonline/