17:46 / E Mërkurë, 14 Gusht 2019

Kanalizimi i dobët në Deçan, ekspozohet menjëherë pas rënies së shiut

Ndërtimi i kanalizimeve në Deçan po del të jetë i dobët.

Këtë e dëshmon edhe kanalizimi në hyrje të Deçanit, shkruan Indeksonline.

Në disa fotografi të siguruara shihet se si ka shpërthyer kanalizimi dhe po liron erëra të padurueshme.

Rreth kanalizimeve në Deçan janë ankuar edhe vet qyetatarët për shkak të cilësisë së dobët./Indeksonline/