14:14 / E Mërkurë, 13 Qershor 2018

Karta e parë grafike diskrete del në 2020

Intel ka konfirmar se kompania do të lansojë grafikat e para diskrete në 2020. Ekzekutivi i Intel tha se ishte duke eksploruar dy alternativat, grafika konsumatorë por edhe profesionale.

Ndërsa grafikat e integruara janë përmirësuar gjatë viteve, ato nuk krahasohen me grafikat diskrete të AMD dhe Nvidia.

Debutimi në 2020-ën duket një objektiv i arritur me shpejtësi. Me punësimin e Koduri, Intel ja nisi nga zero.

Temat: