20:38 / E Mërkurë, 07 Qershor 2023 / S Z

KASTRATI Group- me shumë shpërblime!

KASTRATI Group vazhdimisht dhuron shpërblime për klientët besnik.
Tërheqja e madhe, e 42 shpërblimeve për këtë muaj, nga loja me kupona, ‘Vrroomm MAS LOJËS’’ u bë me 5 qershor drejtpërsëdrejti në emisionin RELOAD në RTV Dukagjini.


U shpërndanë 20x Proper pizza familjare, 20x Vouchera nga 20€, Iphone 14, Smart TV Samsung 42 inch, e të tjera.


Të gjithë fituesit pas pranimit të shpërblimeve, janë shprehur jashtëzakonisht falenderues ndaj KASTRATIT që çdoherë u ofron më të mirën klientëve të vet.


KASTRATI Group vazhdon të ketë oferta, e lojëra shpërblyese aktive, ndaj për të mësuar datën e tërheqjes së shpërblimeve të rradhës, ndiqeni KASTRATI Group në profilet e rrjeteve sociale.


E ne, urojmë fituesit dhe shumë fat për të gjithë të tjerët herën e ardhshme!

KASTRATI Group, Lider në cilësi!
https://www.youtube.com/watch?v=AWqU9fk-nIE&t=11s