12:21 / E Diele, 16 Shkurt 2020

KASTRATI Group uron festën e Pavarësisë duke bërë zbritje në derivate -6 cent

Për nderë te ditës së Pavarsisë së Kosovës, 12 vjet shtet, KASTRATI Group ju uron festën duke bërë zbritje në derivate -6 cent.

Shfrytëzo bonus kartelen dhe përfito ekstra bonus +3 cent.

Furnizohu me vlerë mbi 30€ dhe bëhu pjesë e lojës shpërblyese me Premi Golf 7 dhe shumë shpërblime të tjera.

Mos i humb